Måltidsservice tillagar mat till särskilda boenden och kunder med matservice i eget boende.
Vi levererar också livsmedel för servering vid alla måltider under hela dagen.
Tiill särskilda boenden tillagas maten i tre produktionskök, och maten skickas varm.
I utbudet ingår varierande huvudrätter med passande tillbehör, tre sorters sallad och grönsaker, bröd, smör och mjölk eller lättdryck. Under vardagar finns två lunchalternativ, varav ett är vegetariskt.
När soppa är på menyn serveras en efterrätt, liksom varje söndag.
Maten konsistensanpassas vid behov. Vi erbjuder konsistenserna grov paté, timbalkost, gelékost och flytande kost efter ordination av sjuksköterska.
Avdelningarna har möjlighet att beställa hem t.ex. sill, kalvsylta, falukorv, ägg, potatis, grönsallad som alternativ för de som eventuellt inte vill äta dagens lunch eller middag.
Högtider och andra dagar vi vill uppmärksamma
Vi anpassar menyn efter högtidsdagar då vi serverar en festligare måltid tillsammans med dessert. Vi erbjuer en passande buffé med tillhörande dessert på långfredag, midsommarafton och julafton.
Vi uppmärksammar morsdag och farsdag samt midsommarafton med tårta, och på nationaldagen serveras en bakelse.
Till jul-, nyårs- och påskhelgen serveras kolsyrad dryck, godis och snacks.
"Guldstund" Varje höst erbjuds surströmming med tillbehör för de som önskar.
"Husets dag" Vid ett tillfälle per år då varje särskilt boende kan byta ut ordinarie maträtt mot en trerättersmeny.